Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren we weer de bekende luchtvaartbeurs. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart­gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het nieuwe Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, in de zaal “Dakota” op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuig-modellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart.
Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.
 

Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.
Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 mei 2017 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis en kost €1,- het eerste uur, daarna €2,- per uur. Een dagkaart kost €10,-.
Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur ongeveer 25 minuten) en vanaf Metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 5 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.  

Tafels van circa 140x80 cm kunnen gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge, zie contactgegevens bovenaan dit bericht.
 

 


Luchtvaartbeurs
Sidelingeplein 130
3043 GT Rotterdam

 

Leo Hoogerbrugge

+31-6-55500408 (19:00-20:00 uur)

www.airnieuws.nl

luchtvaartbeurs@hotmail.com

Worldhotel Wings